smallerlargerreset

Bereikbaarheid


Voor Chris Sleegers geldt, dat er, wanneer zij de telefoon niet kan opnemen, op het antwoordapparaat kan worden ingesproken. Zij neemt dan contact met u op.
Voor Klaas en Riki Prins geldt, dat zij op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag in de ochtend tussen 7.30 en 8.30 telefonisch bereikbaar zijn. Buiten die uren kan op het antwoordapparaat worden ingesproken en kunt u worden teruggebeld.
Ook via de email kan contact worden opgenomen.
Met cliënten, die bij ons in behandeling zijn, worden persoonlijke afspraken gemaakt over bereikbaarheid in spoedeisende situaties.
Wanneer zich omstandigheden voordoen, dat wij zelf niet bereikbaar zijn en acute, spoedeisende hulp nodig is, kunt u terecht bij de (waarnemend) huisarts of de huisartsenpost. Daar kan beoordeeld worden of het zinvol is u door te verwijzen naar de crisisdienst van de GGZ.

 

Tijdelijke cliëntenstop

 

Momenteel is er geen ruimte voor het aannemen van nieuwe cliënten.
Het is niet exact te zegen, wanneer dit weer mogelijk is.

Wij raden u aan met uw huisarts of zorgverzekeraar contact op te nemen voor het vinden van een alternatieve mogelijkheid.
Wanneer uw voorkeur er naar uitgaat bij één van ons in behandeling te komen en er geen sprake is van ernstige urgentie, kunt u daarover via de mail of de telefoon contact met ons opnemen.
In overleg kunt u dan op een wachtlijst komen. Wij nemen dan contact met u op, zodra er ruimte is.